Γιατί να επιλέξετε εμάς

Το 1996 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα, όπου το πάθος και η αγάπη μας για τις κουζίνες, τη μόδα, τα έπιπλα σπιτιού, κατάφεραν να μας κατατάξουν στους πρωτοπόρους της βιομηχανίας, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, παρέχοντας επιλογές άριστης ποιότητας.

Στόχος της Gruppo Casa είναι να εισάγει στην Κυπριακή αγορά μοναδικά προϊόντα μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με κορυφαίους Ιταλικούς οίκους επίπλων κουζίνας, μπάνιου, ερμαριών, θυρών, βιβλιοθήκες και tv units σε προσιτές τιμές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κύριο μέλημα μας είναι η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς οι άρτια καταρτισμένοι σχεδιαστές μας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το σπίτι των ονείρων σας, σχεδιάζοντας δωρεάν μαζί με εσάς όλες σας τις επιθυμίες. Με σεβασμό προς το πελάτη, αναλύονται επιλογές, για όλα τα γούστα βάση των οικονομικών δυνατοτήτων του καθενός.

Καθημερινά εξυπηρετούμε ιδιώτες πελάτες για την κύρια ή εξοχική τους κατοικία, developers για οικίες ή και πολυκατοικίες, ενώ έχουμε ολοκληρώσει μεγάλα έργα, όπως τις ξυλουργικές εργασίες της Μαρίνας Λεμεσού και τις θύρες του καζίνο της Λεμεσού.