Σχετικά με εμάς

Η Gruppo Casa ειδικεύεται σε εντοιχισμένα έπιπλα όπως κουζίνα, ερμάρια υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης, βιβλιοθήκες, καθώς επίσης σε εσωτερικές θύρες και θύρες ασφαλείας.

Η εταιρεία Gruppo Casa υπάρχει στον τομέα του ποιοτικού Ιταλικού εντοιχισμένου επίπλου από το 1996 και έχει αποκτήσει ηγετική θέση στον κλάδο της.

Η Gruppo Casa αντιπροσωπεύει στην Κύπρο, μερικούς από τους πιο κορυφαίους ιταλικούς κατασκευαστικούς οίκους, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα στο σχεδιασμό, τα υλικά και την αισθητική. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει μοντέρνα λειτουργική δομή, βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα και έχει ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους τεχνολογίας στην οργάνωση, τη παραγωγή και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Gruppo Casa έχει οργανώσει μονάδα υψηλών προτύπων παραγωγής, η οποία έχει σαν στόχο την άψογη εφαρμογή των παραγγελιών στο χώρο σας και την εξασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας ενός πλέγματος υπηρεσιών μετά την πώληση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Οι έμπειροι σχεδιαστές της εταιρείας είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις πιο απαιτητικές προκλήσεις του εσωτερικού σχεδιασμού, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η μεγάλη δύναμη, ωστόσο, και το ουσιαστικό σημείο διαφοροποίησης και υπεροχής της Gruppo Casa, είναι οι άνθρωποι της. Μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι εμπνέονται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και χρησιμοποιούν το ταλέντο και τις γνώσεις τους για να μετατρέψουν και την παραμικρή εργασία στο σπίτι σας, σε μια υπέροχη για σας εμπειρία.